Web design Craiova – Logichub

Ne puteti contacta telefonic, prin email, sau ne puteti gasi in locatia noastra centrala

Informatii de contact
InformatiI: 0762 77 77 66 info@logichub.ro Calea Bucuresti, nr 5, Craiova
a

Echipa Logichub

Te-ai saturat de continut copiat, de site-uri care arata la fel si de marci greu de diferentiat? Vrei altceva pentru afacerea ta? Daca da, atunci afla ca exact acesta a fost lucrul care a stat la baza formarii echipei noastre!

g
Optimizare pentru motoarele de cautare
g
Strategii pentru Social Media
g
Statistici si grafice
g
Managementul campaniilor online

De ce sa alegi LogicHub?

LogicHub s-a nascut din dorinta de a face diferenta. Am vrut site-uri originale, care sa asculte cu adevarat nevoile oamenilor si sa le ofere acestora o experienta unica. Suntem pasionati de ceea ce facem, iar acest lucru se reflecta in faptul ca niciun proiect nu seamana cu altul. Ne implicam 100% in toate proiectele si dam tot ce putem mai bun pentru fiecare in parte.

v

Fa cunostinta cu profesionistii

Noi stim cat de important este ca site-ul tau sa aiba un aspect estetic placut, dar intelegem, totodata, ca nu este suficient! Adevarata reteta a succesului in online mai are inca doua ingrediente importante, pe care majoritatea concurentilor le ignora, respectiv: functionalitate impecabila (pentru ca nu vrei sa te lase site-ul fix cand iti este lumea mai draga sau sa se incarce greu) si, cel mai important: site-ul tau trebuie sa reflecte viziunea TA, sa fie in armonie cu brandul tau! Nu vrem sa iti facem un site pe placul nostru, ci unul pe placul tau!